Denk mee over de nieuwe publiekshal in het gemeentehuis

De gemeente Dronten vernieuwt het gemeentehuis. Dat is nodig om u ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn. Het gemeentehuis moet een plek worden waar u nog makkelijker uw weg kunt vinden en waar we u op een moderne manier van dienst kunnen zijn. Waar het bovendien prettig toeven is, zodat u makkelijk eens binnen loopt voor iets dat u interessant of belangrijk vindt. Een goede invulling van de voor iedereen toegankelijke publiekshal is hiervoor belangrijk. 


We hebben daarover de volgende vragen voor u:

  • Wat maakt dat u zich welkom voelt in het gemeentehuis?
  • Wat zouden we nog meer mogelijk kunnen maken in de publiekshal van het gemeentehuis?
  • De inrichting van de hal moet passen bij de gemeente Dronten. Wat vindt u kenmerkend vindt voor onze gemeente?

We nodigen iedereen uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en het buitengebied uit, met ons mee te denken!


Korte vragenlijst

De vragenlijst kunt u van 1 september t/m 30 september invullen. De vragenlijst staat voor iedereen open, registratie is niet nodig. Invullen kost u niet meer dan 5 minuten tijd. Doet u mee? Klik daarvoor op:

>> Start enquête 


Wat doen we met uw reactie?

In oktober verwerkt de gemeente alle reacties. Begin november kunt u de resultaten lezen op www.dronten.nl en komt er een publicatie in de Flevopost. Het college van Dronten toetst vervolgens welke ideeën haalbaar zijn. Als er meerdere bruikbare ideeën binnen komen, dan moeten er keuzes worden gemaakt. In dat geval leggen we die keuzes voor via dit platform.


Meer informatie over de vernieuwing van het gemeentehuis

Wilt u meer weten over de verbouwing van het gemeentehuis? En over hoe u ook op een creatieve manier kunt bijdragen aan de vernieuwing? Kijk dan op www.dronten.nl/verbouwinggemeentehuis.