Wat merkt u van de gevolgen van de coronapandemie?

Hoe ga je om met de gevolgen van de coronapandemie?

Corona: het voelt misschien als "voorbij". En gelukkig zijn de tijden ook echt veranderd. Maar toch sluimert het virus nog op de achtergrond en zijn ook de effecten van deze crisis nog direct of indirect voelbaar in onze samenleving en in ons persoonlijke leven. Daarom vinden we het belangrijk om deze effecten goed te blijven volgen, zodat wanneer nodig we hier acties aan kunnen koppelen. 


We zijn benieuwd naar de mening van jong, oud en iedereen daar tussen in 

Welke gevolgen ervaar je naar aanleiding van de coronapandemie: Heb je minder contacten? Werk je vaker vanuit huis? Heb je (nog) gezondheidsklachten? Ben je minder gaan sporten of juist meer? Over deze en een aantal andere onderwerpen komen we graag meer te weten.

Daarvoor hebben we twee vragenlijsten opgesteld. Eén voor inwoners van boven 18 jaar en één voor inwoners van 18 jaar en jonger. Deze vragenlijsten zijn inmiddels gesloten en de resultaten worden verwerkt. 

Wat doen we met de resultaten?

Met de verzamelde antwoorden krijgen we een goed beeld van welke gevolgen onze inwoners ervaren door de coronapandemie. En hoe we hier als gemeente in kunnen ondersteunen.