Ondermijning in Dronten?

Onderzoek melden criminaliteit (afgerond)

Binnen de gemeente Dronten doen we onderzoek naar het melden van signalen of vermoedens van drugsgerelateerde criminele activiteitein. Als gemeente zijn wij benieuwd wat u doet wanneer u gedrag signaleert wat mogelijk niet door de beugel kan. Denk hierbij aan: het dumpen van drugsafval of het frequent zien van duistere, verdachte personen op het erf van uw buurman of buurvrouw. 


We hebben de volgende vragen voor u:

Aan de hand van een korte vragenlijst willen wij graag weten of u in het verleden wel eens drugsgerelateerde criminele activiteiten heeft gesignaleerd of vermoedens hiervan heeft gehad binnen de gemeente Dronten. En wat u hier vervolgens mee heeft gedaan.


Wat doen we met de resultaten

Met behulp van deze enquête krijgen we een goed beeld van hoe vaak en wanneer iemand een melding van een verdachte situatie doorgeeft. Dit helpt ons om het huidige beleid te verbeteren. Ook kunnen we aan de hand van de gegeven antwoorden het melden van deze activiteiten nog laagdrempeliger maken. 


Vragenlijst

De vragenlijst staat voor iedereen open, registratie is niet nodig. Invullen kost u niet meer dan 5 minuten tijd. Doet u ook mee?

>> Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.