Denkt u mee over het vuurwerk en carbid in uw gemeente?

Wat vindt u van het afsteken van vuurwerk en carbid (afgerond)?

Tijdens de jaarwisseling van 2020/2021 was er een vuurwerkverbod ingesteld. Er mocht wel carbid worden afgestoken maar geen vuurwerk. Met deze maatregel wilde men de extra druk op de zwaar belaste zorg en op de handhaving van de openbare orde vanwege corona voorkomen. Op sociale media werd wisselend gereageerd op het vuurwerkverbod: sommige mensen vonden het jammer dat gebroken werd met een traditie, anderen toonden begrip en weer anderen waren er blij mee omdat hun huisdier nu minder bang was.


We horen graag uw mening

We vinden het als gemeente belangrijk om erachter te komen hoe de inwoners van Dronten het afsteken van vuurwerk en carbid ervaren. Ervaart u overlast? En zo ja, hoeveel overlast is dat dan? Wat vindt u van eventuele vuurwerkvrije zones? Dit zijn een aantal vragen waarop we graag een antwoord krijgen om zo ons huidige beleid te verbeteren. 


Help mee en vul de vragenlijst in

Voor het ophalen van deze informatie hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Het invullen van de vragenlijst is volledig anoniem. De resultaten zullen we, zodra deze bekend zijn, terugkoppelen op Dronten.Ikpraatmee.nl.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

De vragenlijst is inmiddels gesloten.