Stranden in Dronten

Langs het Veluwemeer en het Drontermeer (de Randmeren) zijn drie gebieden met stranden te vinden. Op deze stranden kunt u zomers lekker zonnen en zwemmen en in de andere seizoenen kunt u er fijn wandelen en uitwaaien. De gemeente is nu samen met een aantal recreatieondernemers een plan van aanpak aan het maken om deze strandgebieden aantrekkelijker te maken. Zodat het voor inwoners uit de gemeente en bezoekers uit andere delen van het land, leuker wordt om gebruik te maken van het strand. 


We hebben de volgende vragen voor u:

U als inwoner van Dronten maakt mogelijk gebruik van de stranden en heeft daar ongetwijfeld een mening over. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en ideeën. Daarover hebben we een korte vragenlijst gemaakt. Vult u deze vragenlijst ook in? Zodat we van zoveel mogelijk kanten ideeën en meningen krijgen voor onze stranden.


Wat doen we met de resultaten

We verbinden uw ideeën en meningen met die van de ondernemers. Zo kijken we wat de beste mogelijkheden voor verbetering zijn. Wanneer het vervolgens financieel ook haalbaar is om de verbeteringen uit te voeren, wordt er een plan van aanpak gemaakt waarmee we aan de slag kunnen.  

Via deze website houden we u op de hoogte van de resultaten van dit onderzoek en het plan van aanpak dat we daarmee gaan maken.


Onderzoek is afgerond

De vragenlijst is inmiddels gesloten. In het nieuwsbericht op deze pagina vindt u meer over de resultaten en de nieuwe invulling van het beleid voor de stranden