Wonen aan De Zuid

Praat mee over wonen aan De Zuid

De Flevomanege heeft het voornemen te verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Wisentweg. Op de vrijkomende locatie wil de gemeente samen met omwonenden, geïnteresseerden en het team van architecten en adviseurs van de ontwikkelaar (Trebbe) een plan maken voor de realisatie van ongeveer 150 woningen.


In maart en april zijn er bijeenkomsten geweest waarin meegepraat werd over de ontwikkeling van het gebied aan De Zuid in Dronten. Tijdens de bijeenkomsten en via reactieformulieren zijn reacties opgehaald. De tijdens deze avonden getoonde filmpjes en presentatie kunt u terug vinden in de kolom hiernaast (of hieronder voor smartphonegebruikers). 


Op 8 juli heeft de raad van de gemeente Dronten de richtlijnen voor de herontwikkeling van de locatie Flevomanege vastgesteld. Het besluit van de raad en de richtlijnen kunt u inzien via onderstaande link. Projectontwikkelaar Trebbe zal aan de hand van deze richtlijnen gezamenlijk met omwonenden en toekomstige bewoners het stedenbouwkundig plan uitwerken. Hierover volgt nog nadere informatie. 

> Bekijk hier het raadsbesluit over de Flevomanege

> Bekijk hier de richtlijnen

Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is publiceren we die hier.